Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited

Eerlijkheid, Integriteit, Toewijding, Efficiency, Onderneming en Unnovation

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited

Van goede kwaliteit de beschermende brillen van de sneeuwski voor verkoop
Van goede kwaliteit de beschermende brillen van de sneeuwski voor verkoop
Bruce is zeer aardig. Hij helpt me altijd geschikt om de orde te beëindigen en het recentste ontwerp te adviseren om onze markt te ontwikkelen.

—— Jason Aldred/Bloc Systems Ltd

De kampioenssporten heeft lange geschiedenis, en heeft SGS, BSCI-controleverslag. Zo vertrouw ik op hen.

—— Alex Huditan/SWIM ELITE LLC

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BENICE-WALVIS
Aantal werknemers : 250~300
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 1999
Export pct : 90% - 100%

Specialiseert Industrieel die Co. van Shenzhenpengyifa zich, Ltd, in 1999 wordt opgericht, in het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van de hoogste-kwaliteitswinter en de zomer sportieve producten. De winter/de sneeuw verwante punten worden vervaardigd onder onze merknaam van „BENICE“ en omvatten de modernste ontwerpen van ski/snowboard beschermende brillen. De zomer/de water verwante producten met inbegrip van zwemmende beschermende brillen, kappen en toebehoren en onze het duiken producten met inbegrip van maskers, snorkelen en de vinnen worden vervaardigd onder onze „WALVIS“ merknaam.

Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited

Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited

 

Onze die fabriek, in Baihuadong, Guangming-District, Shenzhen, China wordt gevestigd, is een modern industrieterrein die 40.000 vierkante meters met inbegrip van volledige ondersteunende faciliteiten behandelen. Onze onderzoek en ontwikkeling en productie worden gecontroleerd door de modernste beschikbare processen en het materiaal. CNC de procescentra, wire-cut machines en de elektrodielossingsposten zijn voorbeelden van de snijkanttechnologie in onze R&D-afdelingen wordt gebruikt. Onze productiefaciliteiten gebruiken nauwkeurige hydraulica, geautomatiseerde druksystemen, multifunctionele/high-precision injectieverwerking, 10.000-klasse stofvrije schone ruimten, de systemen van de spiegeldeklaag, onder andere geavanceerde technologieën. Onze systemen voor kwaliteitscontrole omvatten het meest geavanceerde spectrum en de UVmeetapparaten.

Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited

 

Wij werden toegekend ISO9001: de certificaten die van 2008, van FDA, van Ce en SGS van onze aan de gang zijnde verplichting aan consistentie en kwaliteit een weerspiegeling vormen. De „eerlijkheid, Integriteit, Toewijding, Efficiency, Onderneming, Innovatie“ is het principe dat wij hebben gebruikt om onze opdracht te steunen die zich bij het bieden van waarde voor cliënten, kansen voor werknemers, een positieve toekomst voor het bedrijf en voortdurend het bijdragen tot de maatschappij concentreren. Het onderhouden van onze clientèle wereldwijd terwijl het ernaar streven om als aantal-1 leverancier van China van ski/snowboard, het zwemmen en het duiken producten te blijven is onze dagelijkse achtervolging.

Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited

Contactgegevens
Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited

Contactpersoon: Mr. Bruce Liu

Tel.: 86- 755 -2748-8829

Fax: 86-755-2748-8763

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)